lauantai 26. elokuuta 2017

Keittiössä
Kauan sitten lahjaksi saamani keittiötaulut sopivat aina tunnelmaan!
Kantarelleja tuntuu riittävän näin elokuussa.
Tällä kertaa tein helpon kantarellikeiton.  
                                Ohje:
                 Maukas kantarellikeitto

1. Pilko kantarellit pieniksi.

2. Paista kantarellit ja sipuli voissa (n. 3 rkl).

3. Lisää 3 ruokalusikallista vahnäjauhoja.
Sekoita jauhot sieni-sipuli-seokseen. 

4. Lisää kanaliemikuutio seokseen.

5. Lisää 5 desilitraa vettä ja 2 desiä kermaa.
Suolaa maun mukaan, hunajaa n. 2 ruokalusikallista. Sekoita.

6. Annostele lautaselle. 
Paista pekonia päälle ja koristele lehtipersiljalla tai tavallisella persiljalla.
Hyvää ruokahalua !


Ei kommentteja: