tiistai 5. syyskuuta 2017

Keittiössä
Aleksanteri Suuri valvoo ajankulua reliefitaulussa.
Kellon toisella puolella on kopio kreikkalaisesta kiekosta hieroglyfimerkkeineen.

Kantarelleja löytyy yhä vaan. Siksi ohje syyspiiraalle.
          Kantarellikinkkupiiras paprikahöysteellä
1. Pilko kantarellit, sipuli, palvikinkku ja paprika pieniksi. Paista pannulla. 
2. Tee taikina ja taputtele se vuokaan.
100 grammaa voita, 2 desilitraa vehnäjauhoja, 2 ruokalusikallista vettä ja vähän suolaa.

3. Kaada kantarellit, kinkku ja paprika taikinan päälle.

4. Tee päälle seos, jossa on 1 purkillinen ranskankermaa, 150 grammaa emmental-raastetta, 
3 munaa ja mustapippuria.

5. Paista uunissa. 175 -asteisessa uunissa 35 minuuttia.
6. Makoisaa syksyä!

Ei kommentteja: