sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Kesä vielä mielessä
Pakkanen jäädytti kesästä jääneet kukat taideteokseksi.

Viikonloppuna grillasimme ribsejä, joita kaupasta vielä löytyi.
 Kolme pitkää kylkiriviä marinadiin ja mausteisiin. 
Marinointi kannattaa tehdä edellisenä päivänä. Maku tarttuu paremmin ribseihin.

Sitten grilliin kypsymään.

Välillä rasva oli sytyttää enemmänkin tulta, mutta oikein grillattuna tuli antoi sopivasti väriä ja makua lihoille.
Pöytä katettuna porsaan ribseillä, paprikakurkkusalaatilla ja tomaattimozzarellasalaatilla.

Kesällä ribsejä syötiin ulkona, nyt sisällä lämpimässä.
 Juomana chileläinen punaviini Espiritu de Chile. Hyvää ruokahalua!


Ei kommentteja: