![]() |
Pakkanen jäädytti kesästä jääneet kukat taideteokseksi. Viikonloppuna grillasimme ribsejä, joita kaupasta vielä löytyi. |
![]() |
Kolme pitkää kylkiriviä marinadiin ja mausteisiin. Marinointi kannattaa tehdä edellisenä päivänä. Maku tarttuu paremmin ribseihin. |
![]() |
Sitten grilliin kypsymään. |
![]() |
Välillä rasva oli sytyttää enemmänkin tulta, mutta oikein grillattuna tuli antoi sopivasti väriä ja makua lihoille. |
![]() |
Pöytä katettuna porsaan ribseillä, paprikakurkkusalaatilla ja tomaattimozzarellasalaatilla. |
![]() |
Kesällä ribsejä syötiin ulkona, nyt sisällä lämpimässä. Juomana chileläinen punaviini Espiritu de Chile. Hyvää ruokahalua! |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti