lauantai 16. maaliskuuta 2019

Kesää kohti kevyesti herkutellen

Parsaa saa jo! Ehdotus lauantai-illaksi: parsaa, ilmakuivattua kinkkua, cantaloupe-melonia ym. kevyttä hyvää.
 ************************************************************************

                        Viikonlopun ruokaehdotus
    Vihannessalsaa cosmopolitansalaatin lehdellä, uunilohta 
     ja uuniperuna kantarellikastikkeella            

Cosmopolitan salaatinlehdille tein vihannessalsaa avocadosta, tomaatista, kurkusta, paprikasta ja punasipulista.

Vihannessalsan kanssa uunilohta (ohje alla) ja uuniperunoita kantarellikastikkeella. Hyvää oli.
                                                   ******************************

Lohifileen päälle laitoin kalamaustetta ja suolaa sekä tilliä ja herkkusieniä.

                    Uunipellille ruokaöljyä ja vähän vettä. Uuni 175 astetta, aika 45 minuuttia.
Loppuvaiheessa kaadoin kermaa lohen päälle antamaan vielä makua.

Ei kommentteja: