torstai 12. lokakuuta 2017

Keittiössä
Tunnistatko nämä keittiön työvälineet, vanhatkin?
Vastaus seuraavassa postauksessa.




Ruuaksi punajuuritartar ja
kurpitsakeittoa sekä bruschetta-leipä


Tarvitaan punajuurta, punasipulia,
lehtipersiljaa, kapris-marjoja ja soijaa.
Keitä punajuuret suolavedessä.



Pilko punasipuli, kaprikset ja persilja.
Kuutioi punajuuret.

Sekoita kaikki keskenään ja mausta. Muotoile sitten ´pihvi´.
Kurpitsakeitto
Keitä kurpitsanpalat ja sellerinpalat pehmeiksi vähässä vedessä.

Sekoita sauvasekoittimella keitos tasaiseksi ja lisää ranskankerma.
Lisää suolaa maun mukaan, samoin pippuria.

Syksyn hyvää; punajuuritartar, bruschetta ja kurpitskeitto. Nam!

Ei kommentteja: