maanantai 7. toukokuuta 2018

Makuja matkalta ja matkan jälkeen


Portugalilaiset grillatut sardiinit, salaatti ja perunat


sekä lihavartaat (kebabit) olivat herkullisia.

Aurinkoisen päivän mojitos hotellimme terassilla.

Paellan tapainen perinneruoka, cataplana, sisälsi isoja katkarapuja, simpukoita, lihaa ja makkaraa riisin kera.
Jälkiruuaksi mansikkasorbetti-drinkit

                        Kotona viikonloppuherkuttelua:
Alkuruokana kylmäsavulohileivät, katkaravut, täytetyt avocadot ja melonit kuorrutettuina parmankinkulla.

Pääruuaksi broileinkoipia ja salaattia patongin ja hyvän viinin kanssa.

Jälkiruuaksi kuohuviiniä ja hollantilaisa mansikoita, jotka myös maistuivat mansikoilta. Nam!



Ei kommentteja: